Deel deze pagina

Ouderraad

Het oudercomité van onze school is samengesteld uit ouders uit zoveel mogelijk klassen van de kleuter- en de lagere school.

Het CentrumOudersComité (COC) bestaat al enkele jaren. Elke ouder van onze school kan bij het comité terecht. Uw ideetje, uw vraag om inlichtingen of uw bezorgdheid bespreken zij (anoniem) op de vergaderingen met directie en leerkrachten.

Het CentrumOudersComité (COC) haalt ouders en grootouders over de schooldrempel met activiteiten die het schoolleven kleuren:

  • gespreksavond
  • kinderfuif
  • kerstmarkt
  • ...

De opbrengst van winstgevende activiteiten besteedt het COC, in samenspraak met directie en leerkrachten, aan leer- en spelmateriaal voor de school.

Bij al deze activiteiten zijn veel handen nodig. Leden van het COC, directie en leerkrachten offeren daarvoor telkens weer hun schaarse vrij uren op.

Het is voor hen van onschatbare waarde wanneer ouders en grootouders bijspringen, als lid van het COC of gewoon als gelegenheidshelper. Kunnen we dit jaar ook op u rekenen? Dat zou natuurlijk fijn zijn! 

Heeft u interesse om een vergadering bij te wonen of wilt u gewoon af en toe een helpende hand zijn? Neem dan gerust contact op via coclonderzeel@gmail.com.